ניהול ממשק החנקן כמפתח
למהפכה הירוקה השניה
וובינר מקצועי בהדרכת
ד"ר עידו אביאני
חנקן מהווה 78% מהאויר סביבינו.
הוא מרכיב חשוב בגוף שלנו, של בעלי החיים ושל כל הצמחים, כי הוא אחד מאבני הבניין של חומצות אמינו שמרכיבים את כל החלבונים.
אבל - אנחנו לא יכולים לקלוט אותו מהאויר!
וגם לא הצמחים.
כיצד מגיע חנקן מהאויר לתמיסת הקרקע?
מהם סוגי החנקן הזמינים לצמח?
ומהו תפקיד הביולוגיה של הקרקע בכל תהליך?
כיצד ננהל את ממשק החנקן על פי התפיסות של חקלאות מחדשת?
בשורה התחתונה
דישון יתר של חנקן פוגע באדמה, ביבול וברווחיות החקלאי.
פריצת הדרך הטכנולוגית שאפשרה דישון בחנקן הובילה את מהפכה הירוקה.
לביולוגיה של האדמה יש תפקיד חשוב במחזור החנקן.
באמצעות ניתור ומדידה ניתן לדייק את ממשק החנקן ולשפר את היבול ואת רווחיות החקלאי.
הוובינר מיועד לחקלאים, מגדלים, גננים, יערנים, בוסתנאים, חובבי מדע, צמחים ואדמה.
מוזמנים לשאול שאלות בתגובות לסרטון!
צפיה מהנה